Til forsiden       Hvad er hypnose ?        Om underbevisthed          Bliv hypnotisør          FAQ

 

 

  Velkommen til hypnosens forunderlige verden 

Hypnosespecialisten
hypnosebehandling, uddannelse og kurser

 

FAQ

 

Skal man tro på det for at hypnosen virker ?
Nej, hypnose handler ikke om tro ! Du er et påvirkeligt menneske, og hypnotisøren kan skabe en bevidst påvirkning, uanset hvad du tror på.

Er der risiko ved hypnosebehandling ?
Der er ingen risiko ved behandlingen. En vellykket hypnoterapi startes med en grundig samtale der har til hensigt at indkredse problemfelterne. Dernæst en hypnose der har til hensigt at påvirke underbevidstheden i positiv retning, og evt. forløse gamle uhensigtsmæssige følelser. Enhver behandling afsluttes med en status.

Hvor mange behandlinger skal der til ?
Det er individuelt. Alt efter problemets karakter samt underliggende årsager.
Det er ofte 1-3 behandlinger vi taler om, men flere og flere mennesker bruger os også som coach's, og vender derfor tilbage halve eller hele år senere for at forankre eller videreudvikle en positiv proces.

Er der nogen former for garanti ?
Hvis du ser behandlere der giver "garanti" for deres resultater, SÅ HOLD DIG FRA DEM !!!!!. En skolelærer kan heller ikke give garanti for at alle børn bliver super gode til f.eks matematik. Hvis læreren er veluddannet, har pædagogisk indsigt, impati og tålmodighed, så er der gode chancer for fine resultater.

 

 

 

  Stephen Lindenhoff HypnotisørMichael Klingenberg Hypnose & massageBrigit Silvana hypnotisør i AllerødEva Pedersen behandler i KorsørKim Jensen hypnotisør i RingstedPia Duunn Olsen behandler i MørkhøjPer Møller hypnose i Hillerød

   Brønshøj    Valby     Allerød      Korsør    Ringsted   Mørkhøj   Hillerød  

   Hvad er hypnose ?   Om underbevisthed   Bliv hypnotisør  FAQ