Til forsiden       Hvad er hypnose ?        Om underbevisthed          Bliv hypnotisør          FAQ

 

 

  Velkommen til hypnosens forunderlige verden 

Hypnosespecialisten
hypnosebehandling, uddannelse og kurser

 

 

Man har kendt til hypnose i mange år, selv Freud har beskæftiget sig med hvordan hypnose kan påvirke det underbevidste sind.

HYPNOSE ER EN TILSTAND, OG HYPNOTERAPI ER EN METODE.

Ordet "hypnose" stammer fra den græske søvngud "Hypnos". Hypnose har dog intet med søvn at gøre, men er en afslapningstilstand der kan sammenlignes med "at falde i staver".
Når du opsøger din hypnotisør, vil denne bringe dig i denne tilstand, og derfra anvende hypnoterapeutiske metoder for at få løst dit problem. En behandling varer ca 1.5 time, og der skal oftest et par behandlinger til. Mange mennesker bruger os også som en slags coach.

Hvis du har spørgsmål inden dit første besøg, er du velkommen til at gå til Hypnosespecialistens forside, klikke på din kommende behandler, og sende vedkommende dine tanker eller spørgsmål. De bliver besvaret helt disket.

Hypnose burde egentlig hedde "tilstand hvor du er ekstra påvirkelig". Ofte kommer hypnose under kategorien "alternativ behandling" hvilket godt kan være misvisende. Der er for så vidt intet alternativt i at påvirke andre mennesker, det gør vi hver dag. Forældre opdrager deres børn, skolelærere og pædagoger påvirker børn og unge, og vi bliver alle påvirket af medier, tv, reklamer og film.

Mennesker er påvirkelige. Vi bliver påvirket alle steder, hele døgnet, hele livet. Disse påvirkninger gør os til dem vi er De sætter sig i vores følelser, og vores følelser skaber vores adfærd. Vores adfærd har konsekvenser.
Hvis vores adfærd f.eks. er, at spise mange kager eller meget slik, så bliver konsekvensen at vi bliver overvægtige.

Hypnose der anvendes rigtigt, går direkte til følelserne, påvirker følelserne, sådan at de f.eks. bliver mere tiltrukket af frugt & grønt og lysten til at slanke sig.

Hypnose påvirker følelser der igen ændrer adfærd og vaner, og derfor "adfærdsregulerer" dig ind på den vej du ønsker.

Din hypnotisør er uddannet i hypnoterapi, og har de værktøjer der skal til, fuldstændig som en låsesmed der har nøglen til præcis det rum, der hvor du gerne vil ind. Det kan være "det røgfri rum", "slanke rummet", "afslapningsrummet", "glædes rummet" eller "friheds-rummet"

 

  Stephen Lindenhoff HypnotisørMichael Klingenberg Hypnose & massageBrigit Silvana hypnotisør i AllerødEva Pedersen behandler i KorsørKim Jensen hypnotisør i RingstedPia Duunn Olsen behandler i MørkhøjPer Møller hypnose i Hillerød

   Brønshøj    Valby     Allerød      Korsør    Ringsted   Mørkhøj   Hillerød  

   Hvad er hypnose ?   Om underbevisthed   Bliv hypnotisør  FAQ