Til forsiden       Hvad er hypnose ?        Om underbevisthed          Bliv hypnotisør          FAQ

 

 

  Velkommen til hypnosens forunderlige verden 

Hypnose / hypnoterapi er yderst effektivt i forbindelse med behandling af div. former for skræk og fobier.

 

 

 

Hypnosespecialisten
hypnosebehandling, uddannelse og kurser

 

 

 

Stephen Lindenhoff  Ærtebjergvej 19   2700  Brønshøj

tlf 60 11 86 70  eller mail: info@hypnosespecialisten.dk

 

  Stephen Lindenhoff Hypnotisør

   Brønshøj      

 


 

Jeg er i dag 56 år, er gift og har 3 børn samt et plejebarn. Jeg i mange år arbejdet med kommunikation, undervist, lavet kurser, workshops osv. Jeg arbejder samtidig som leder i skolevæsenet. Efter at have arbejdet med hypnose i et par år, skabte jeg sammenslutningen "Hypnosespecialisten" . I dag består Hypnosespecialisten af 15 behandlere, fordelt over hele landet. Fordelen for vores kunder er, at når de lader sig behandle af en af os, garanteres de en etisk og professionel behandling. Samtlige behandlere i Hypnosespecialisten er underlagt et etisk regelsæt samt anvendelse af supervision og videreuddannelse.

Hypnose er en afslapningstilstand. En tilstand som du kender når du f.eks "falder i staver". I forvejen er du et påvirkeligt mennesker, det er jo de påvirkninger og input du har fået igennem dit liv der bl.a. gør at du er den du er i dag. Når du er under hypnose, er dit sind særligt påvirkeligt.

Vores liv består bl.a af erfaringer følelser og overbevisninger, og hypnose er den hurtigste og mest direkte vej "ind" til disse følelser. Alt hvad vi handler på, ligger der følelser bag, og hvis vores følelser er "adfærdsvanskelige", får vi en uhensigtsmæssig adfærd. Hypnose er en følelsesmæssig guidning der har til formål at få tanker, følelser og fornuft til at gå i den samme retning.

Hypnoterapi er en særlig terapiform der er kendetegnet ved både en samtale og hypnose.

Samtalen har til formål at indkredse de problemfelter som hypnosedelen skal behandle.

En typisk hypnose består ofte af regressions teknikker der har til formål at forløse de følelser der fører til uhensigtsmæssig adfærd.

ved langt de fleste områder arbejdes over 1-3 behandlinger.

Har du yderligere spørgsmål inden en evt. behandling, så

RING ELLER SKRIV TIL MIG

   Hvad er hypnose ?   Om underbevisthed   Bliv hypnotisør  FAQ